Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Skad MDOP?
PostZamieszczono: 04 lut 2009, 00:13 
Offline
V-początkujacy

Rejestracja: 31 sty 2009, 09:54
Posty: 3
Podziękował: 0 razy
Pomógł: 0 razy
Skad mozna pobrac MDOP, chcialbym sobie potestowac, ale nigdzie nie mozna znalezc:/
A wogole ile to rozwiazanie kosztuje?

Wojtek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Re: Skad MDOP?
PostZamieszczono: 05 lut 2009, 02:06 
Offline
V-desktop

Rejestracja: 15 sty 2009, 00:46
Posty: 118
Podziękował: 0 razy
Pomógł: 4 raz
Nie mozna od tak kupic pakietu MDOP, jest on dodatkiem do wykupionego Software Assurance w licencjach Open Microsoft.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Re: Skad MDOP?
PostZamieszczono: 05 lut 2009, 23:35 
Offline
Moderator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 06 lis 2008, 02:01
Posty: 6462
Lokalizacja: Poznań
Podziękował: 15 raz
Pomógł: 138 raz
Jak napisal przedpisca, MDOP jest jednym z benefitow do SA. Majac SA pobrac mozemy ja z witryny Microsoft Volume Licensing.
Co do pobrania do testow to aktualnie mozesz przetestowac samego DARTa (Microsoft Diagnostics and Recovery Toolset):
http://www.microsoft.com/downloads/deta ... layLang=en

Warto regularnie odwiedzac witryne Microsoft Connect, a noz pojawi sie nowa wersja testowa ktoregos z produktow MDOP...


<Edit> Watek przeniesiony

_________________
Washi
Jesli mój post okazał się pomocny, zaloguj się i kliknij na kciuk po prawej stronie ----------->
Porozmawiajmy o wirtualizacji - http://www.virtual-it.pl/


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Re: Skad MDOP?
PostZamieszczono: 18 lut 2009, 23:08 
Offline
V-desktop
Awatar użytkownika

Rejestracja: 20 lis 2008, 00:46
Posty: 185
Podziękował: 3 raz
Pomógł: 6 raz
Dostep do MDOP maja rowniez subskrybenci Technet Plus.

_________________
Stań się lepszym człowiekiem. I zanim poznasz kogoś upewnij się, że znasz siebie i że nie będziesz chciał być taki jak on chce, ale będziesz sobą - Gabriel García Márquez


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Re: Skad MDOP?
PostZamieszczono: 06 kwie 2009, 14:50 
Offline
V-początkujacy

Rejestracja: 06 kwie 2009, 14:26
Posty: 28
Lokalizacja: Pomorskie miasteczko :)
Podziękował: 1 razy
Pomógł: 0 razy
Szkoda ze dla end-usera dostepny MDOP jest jedynie poprzez SA.

_________________
jeRRy


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Copyright © 2008-2012. All Rights Reserved Virtual-IT.pl