Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: web deskop?
PostZamieszczono: 03 gru 2014, 21:16 
Offline
Moderator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 06 lis 2008, 02:01
Posty: 6455
Lokalizacja: Poznań
Podziękował: 15 raz
Pomógł: 138 raz
sebapulawy pisze:
a jaki jest koszt View-a, ktoś się oriętuje? rozumiem iż istnieje wersja 30 dniowa?

Koszt w najtańszej opcji 2823,72 EUR.

Co do testów:
http://www.vmware.com/products/horizon- ... rizon6-hol

_________________
Washi
Jesli mój post okazał się pomocny, zaloguj się i kliknij na kciuk po prawej stronie ----------->
Porozmawiajmy o wirtualizacji - http://www.virtual-it.pl/


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Re: web deskop?
PostZamieszczono: 03 gru 2014, 23:58 
Offline
V-początkujacy

Rejestracja: 07 sty 2014, 15:43
Posty: 10
Podziękował: 0 razy
Pomógł: 0 razy
to może inaczej zapytam, czy opcja web desktop w któreś darmowej virtualizacji jest dostępna?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Re: web deskop?
PostZamieszczono: 04 gru 2014, 22:39 
Offline
V-aplikacja

Rejestracja: 22 cze 2009, 19:22
Posty: 72
Podziękował: 1 razy
Pomógł: 1 razy
sebapulawy pisze:
to może inaczej zapytam, czy opcja web desktop w któreś darmowej virtualizacji jest dostępna?

Jeśli nie wystaeczy Ci sposób, który opisał Agryppa kilka postów wyżej to może zainteresuj się Ulteo OVD.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Re: web deskop?
PostZamieszczono: 05 gru 2014, 20:19 
Offline
V-początkujacy
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 wrz 2014, 19:08
Posty: 8
Podziękował: 2 raz
Pomógł: 0 razy
TeamViewer - tez 'drogi'(to pojecia wzgledne) ale niezly tool, mozesz sobie go uzywac za darmo do celow niekomerycjnych, logujesz sie na ich stonie dodajesz adresy i masz remote access z pozimu przegadarki.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Re: web deskop?
PostZamieszczono: 03 mar 2017, 13:09 
Offline
V-początkujacy

Rejestracja: 03 mar 2017, 10:19
Posty: 1
Podziękował: 0 razy
Pomógł: 0 razy
Spróbuj AEROADMIN również. Jest to darmowy dla użytkowników domowych i biznesowych użytkowania, nie mając nic do skonfigurowania


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Re: web deskop?
PostZamieszczono: 04 mar 2017, 10:57 
Offline
V-aplikacja
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 mar 2013, 00:26
Posty: 57
Podziękował: 0 razy
Pomógł: 2 raz
VmWare esxi w wersji 6.5 masz dostep przez web gui. A jak chcesz danemu userowi dac dostep tylko do konkretnej vmki podpinasz esxi pod MS AD i tworzysz premisje do kont userow. Jeden minus brak dzwieku z webgui.

_________________
http://wirtualizacja.blogspot.com/

SuperMicro X10SLL+-F/Intel Xeon E3-1231v3@3,4Ghz/SilentiumPC FERA3 HE1224/FractalDesign Define R/Samsung DDR3ECC (4x8GB)/LSI MegaRaid9260-8i/SSD Kingston 128GB/WD Black2x2TB/RAID6 WD Red3TBx6


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Copyright © 2008-2012. All Rights Reserved Virtual-IT.pl